ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέος διαδικτυακός οδηγός

νέος-διαδικτυακός-οδηγός-792073

Διαδικτυακή περιήγηση στις ομορφιές της Σκιάθου προσφέρει στους εν δυνάμει επισκέπτες του νησιού από όλο τον κόσμο, ο νέος οδηγός που δημιουργήθηκε πρόσφατα, στα πρότυπα των μεγάλων κοσμοπολίτικων περιοχών, προσελκύοντας το ενδιαφέρον 10.000 περίπου φίλων του Βορειοσποραδίτικου τοπίου. Ο νέος διαδικτυακός οδηγός www.yourskiathos.com προσφέρεται για γνωριμία με το νησί, τον Σκιαθίτικο πολιτισμό, την ιστορία, τα έθιμα, τα αξιοθέατα και τους γηγενείς.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να βρουν σε αυτό κάθε επιχειρηματία: ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, σκάφη, μηχανάκια, ποδήλατα, εστιατόρια, bar, club, beach bar, θαλάσσια σπορ, σκάφη για εκδρομές και καταδύσεις, εμπορικά καταστήματα, τοπικά προϊόντα, γλυκά, ποτά, τουριστικά είδη, πρατήρια καυσίμων, χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων και ότι άλλο προσφέρει το νησί.

Πρωτοτυπία παρουσιάζει η κατηγορία Gay Friendly hotels. «Ανάγκη η οποία προέκυψε στο Gay Festival που έλαβε χώρα πέρυσι στο νησί μας» υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Ο επισκέπτης του site μπορεί επίσης να κλείσει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Το συγκεκριμένο site έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και λίγους μήνες με την ανταπόκριση των επισκεπτών να είναι ήδη μεγάλη, ενώ η σελίδα του στο Facebook με τίτλο Skiathos Island έχει ήδη 10.000 likes. Άμεσο ήταν, εξάλλου, και το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών που έχουν αρχίσει να διαφημίζουν τις επιχειρήσεις τους, επιχειρώντας ευρύτερο διαδικτυακό άνοιγμα σε όλο τον κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου