ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εποχικούς ζητάει η Αλόννησος

εποχικούς-ζητάει-η-αλόννησος-714807

Αγώνας δρόμου ενόψει της λήξης των συμβάσεων των οχταμηνιτών

Επιτακτική ανάγκη είναι για τον Δήμο Αλοννήσου οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού, προκειμένου να ολοκληρωθούν έγκαιρα και πριν από την έναρξη της σεζόν οι απαιτούμενες διαδικασίες. Ενόψει της λήξης της σύμβασης των οκταμηνιτών και των πενταμηνιτών αντίστοιχα, εντείνονται από την Δημοτική Αρχή του νησιού οι προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έγκαιρα οι προσλήψεις νέων εποχικών.

Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς ότι το τακτικό προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας απαρτίζεται από τρία μόνο άτομα, γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αλόννησος. Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό, ο κύριος όγκος των εποχικών υπαλλήλων, απασχολείται στον τομέα της καθαριότητας.

Τα αιτήματα και οι ανάγκες του νησιού πληθαίνουν στην διάρκεια της σεζόν και όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης «το εποχικό προσωπικό είναι αναγκαίο για το νησί στο διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Οκτωβρίου και γι’ αυτό τον λόγο κάνουμε όλη την απαραίτητη προετοιμασία, προκειμένου να καλυφθούν έγκαιρα, χωρίς καθυστέρηση, οι αντίστοιχες θέσεις».

Παράλληλα όμως, βρίσκεται σε εξελικτική φάση το οργανωτικό σκέλος για τις νέες προσλήψεις εποχικών, μετά την αποστολή της σχετικής εγκυκλίου στο Δήμο Αλοννήσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου