ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πανσκοπελίτικη απεργία

πανσκοπελίτικη-απεργία-8408

Φωνή διαμαρτυρίας υψώνουν φορείς και κάτοικοι ζητώντας λύση στα προβλήματά τους μέσω της σημερινής πανσκοπελίτικης απεργίας. Κοινό μέτωπο δράσης αναπτύσσουν ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και το Σωματείο Οικοδόμων της Σκοπέλου, απευθύνοντας σε όλους τους κατοίκους του νησιού κάλεσμα στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωΐστο Δημοτικό Καφενείο της Σκοπέλου.

Τα βασικά αιτήματα που διατυπώνονται είναι «να επαναλειτουργήσει άμεσα το διοικητικό τμήμα της ΔΕΗ στο νησί. Να μην κλείσει η ΔΟΥ και το ΙΚΑ, να σφραγίζονται χωρίς προϋποθέσεις τα βιβλιάρια ΙΚΑ και ΟΑΕΕ και όλοι να έχουν γιατρό και φάρμακα. Να καταργηθούν, παράλληλα, όλα τα χαράτσια και οι φόροι στο πετρέλαιο και στα είδη πλατιάς κατανάλωσης».

Την απεργιακή κινητοποίηση στηρίζουν ο Σύλλογος Γυναι κών Σκοπέλου,οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Σκοπέλου, ο Σύλλογος Αλιέων Σκοπέλου, το ΠΑΜΕ Σκοπέλου, η Λαϊκή επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου, η Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕΣκοπέλου και ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Σκοπέλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου