ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δρώμενα στο Μουσείο Αλοννήσου

δρώμενα-στο-μουσείο-αλοννήσου-21734

Επιτυχία σημείωσε η παράσταση κωμικών σκετς που πραγματοποίησε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των Greek Island Thespians (GITs) στο Μουσείο Αλοννήσου, για τρίτη συνεχή χρονιά. Oι Greek Island Thespians (GITs) είναι μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010, αποτελώντας έναν δημιουργικό πυρήνα στο νησί. Η εν λόγω θεατρική ομάδα έχει ως στόχο να ανεβάζει τρεις παραστάσεις το χρόνο -μία παραδοσιακή Βρετανική παντομίμα στο κλειστό αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου κατά την εβδομάδα μετά το Ορθόδοξο Πάσχα, ένα αστυνομικό θρίλερ σε ταβέρνα στα μέσα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και μία βραδιά ποίησης ή μικρά θεατρικά έργα στο Μουσείο Μαυρίκη την άνοιξη.

Φέτος, στις 14 Φεβρουαρίου του Αγ. Βαλεντίνου οι GITs παρουσίασαν το «A Bit Sketchy», μία βραδιά κωμικών σκετς των Monty Python και όχι μόνο, στο Μουσείο Μαυρίκη στο Πατητήρι. Το κοινό υπό το φως των κεριών, γέλασε και χειροκρότησε θερμά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς στην κατάμεστη αίθουσα, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά τις δραστηριότητες της ομάδας, με ενθουσιασμό. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ όλοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος στην παρουσίαση.

Στο μεταξύ, οι θεατρόφιλοι της Αλοννήσου περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη παράσταση των GITs που έχει τίτλο «Ο Ρομπέν των Δασών και το Χρυσάφι του Βασιλιά». Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 6-9 Μαΐου. Η συγκεκριμένη κωμική παντομίμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια και χορό και είναι βασισμένη στο πρωτότυπο θεατρικό έργο της Philippa Smith. Πρόκειται για ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό έργο, όπου συνδυάζεται η ιστορία του Ρομπέν των Δασών με την ιστορία του Βασιλιά Μίδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου