ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αλοννήσου

θέσεις-εργασίας-στο-δήμο-αλοννήσου-68379

Ενισχύεται με τέσσερις επιπλέον υπαλλήλους το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Αλοννήσου μέσω του προγράμματος μετατάξεων το οποίο θεσπίστηκε από το αρμόδιο Υπουργείο. Σύμφωνα μάλιστα με έγγραφο που απέστειλε στον Δήμο Αλοννήσου το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κάθε τρίμηνο μπορούν να αποστέλλονται οι ελλείψεις προσωπικού, μέσω του παραπάνω προγράμματος. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου, κατά την οποία επικυρώθηκε η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής.

Όπως αναφέρει στο σημείο αυτό ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης «σύμφωνα με την εγκύκλιο πρέπει να αιτιολογείται η αναγκαιότητα των συγκεκριμένων μετατάξεων, στην οποία προτάξαμε βάση των προτεραιοτήτων που υπάρχουν, την κάλυψη τεσσάρων θέσεων, μια εκ των οποίων αφορά στην ειδικότητα του πολιτικού μηχανικού, για την στελέχωση και την πιστοποίηση της τεχνικής μας υπηρεσίας». Βάση Καλλικράτη «δεν θα υφίσταται από 1ης Ιανουαρίου η ΤΥΔΚ και κατά συνέπεια η τεχνική υποστήριξη που μας παρείχε ο κεντρικός Δήμος, οπότε δηλώσαμε ότι χρειαζόμαστε άμεσα έναν πολιτικό μηχανικό, αιτιολογώντας την θέση μας» επισημαίνει ο κ. Βαφίνης.

Παράλληλα υποβάλλεται αίτημα για την κάλυψη μιας θέσης κοινωνικού λειτουργού, δεδομένου ότι και ο κοινωνικός τομέας περιέρχεται από 1ης Ιανουαρίου στις αρμοδιότητες του Δήμου.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου