ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τους αποχαιρέτησαν με γλυκά

τους-αποχαιρέτησαν-με-γλυκά-144783

Σκιαθίτικο παραδοσιακό χρώμα πλαισίωσε την επιστροφή των τελευταίων αλλοδαπών τουριστών του νησιού του Παπαδιαμάντη, στην πατρίδα τους. Κλείνοντας, συγκεκριμένα, την φετινή τουριστική περίοδο στις Βόρειες Σποράδες, ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης αποχαιρέτησε στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» τους τελευταίους Νορβηγούς τουρίστες, που ταξίδεψαν με την εταιρία LILLEPUT REISER και αντιπροσωπεύεται στη Σκιάθο από την AMPHITRION SPORADES CA.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου συμμετείχε στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, προσφέροντας παραδοσιακά γλυκά στους ταξιδιώτες, με την συνοδεία μέλους του Συλλόγου, καθώς και μαθητή του χορευτικού συγκροτήματος του ίδιου Συλλόγου, ντυμένους με την παραδοσιακή επίσημη φορεσιά του νησιού.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου ευχήθηκε από την πλευρά στους τουρίστες καλό χειμώνα και καλή επιστροφή στα σπίτια τους, για να προσθέσει «όσο γλυκά είναι τα παραδοσιακά μας αμυγδαλωτά, τόσο γλυκιά να είναι και η ζωή σας».

Οι Νορβηγοί τουρίστες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο, για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, παίρνοντας μαζί τους δεκάδες αναμνηστικές φωτογραφίες από την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι Νορβηγίδα τουρίστρια, η οποία είναι Δήμαρχος στη νορβηγική πόλη Μέλους, συνομίλησε εγκάρδια με τον Δήμαρχο Σκιάθου, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα είναι κοινά και για την δική της χώρα. Η ίδια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σκιάθου για την πρωτοβουλία του να μεταβεί στο αεροδρόμιο για να χαιρετήσει τους τουρίστες που επέστρεφαν στην χώρα τους και τον διαβεβαίωσε ότι όλοι αποχαιρετούν το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις, ευχόμενοι του χρόνου να επανέλθουν και να απολαύσουν και πάλι αυτήν την φιλοξενία και τις ομορφιές της Σκιάθου και των Β. Σποράδων γενικότερα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου