ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Σύλληψη νεαρού Έλληνα για τον τραυματισμό του ταξιτζή

σκιάθος-σύλληψη-νεαρού-έλληνα-για-τον-193824

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς στη Σκιάθο ένας 28χρονος Έλληνας, ως δράστης του επεισοδίου σήμερα στις 4 τα ξημερώματα στο νησί, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ταξιτζής, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα στις δύο το μεσημέρι συνελήφθη στη Σκιάθο ο 28χρονος ο οποίος ήταν και ο οδηγός του Ι.Χ. που τραυμάτισε άνευ λόγου και αιτίας τον ταξιτζή. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο νεαρός έκανε διακοπές στο νησί με ένα φίλο του και δύο κοπέλες.

Στις 4 περίπου τα ξημερώματα στην πιάτσα των ταξί στο λιμάνι του νησιού, διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο με τον ταξιτζής παρουσία κι άλλων συναδέλφων του. Νευριασμένος, μπήκε στο αυτοκίνητό του και κινήθηκε εναντίον του 61χρονου ταξιτζή, τον οποίο έρριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα.

Αμέσως μετά μπήκες στο αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκε. Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σκιάθου και σήμερα το πρωί στο Βόλο με επιβατηγό-τουριστικό σκάφος. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σκιάθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου