Προβολή της Σκιάθου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-23, 11:34:38
Προβολή της Σκιάθου

H ευρεία διαφημιστική προβολή της Σκιάθου εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει ο Όμιλος Επιχειρηματιών Σκιάθου, καθώς επίσης και η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου.

Γι’ αυτό τον λόγο επελέγησαν διάφοροι τρόποι προβολής της Σκιάθου, όπως τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας, sites, καθώς και αρκετές ραδιοφωνικές συχνότητες. Στον φετινό απολογισμό δράσης του Ομίλου Επιχειρηματιών και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, εγγράφονται επίσης τα εκτεταμένα αφιερώματα σε εφημερίδες και περιοδικά.

«Επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε τη μεγαλύτερη περίοδο του νησιού, φωτογράφο από ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων της Ελλάδας, με σκοπό τη συνεχή εβδομαδιαία προβολή σε όλων των ειδών εφημερίδων και περιοδικών. Έτσι καταφέραμε να ακούγεται συνέχεια το νησί μας και να καθιερωθεί ως ένα από τα αγαπημένα νησιά των Ελλήνων» υπογραμμίζουν οι εμπνευστές της πιο πάνω πρωτοβουλίας.

Αναμφίβολα η Σκιάθος μετά από πολλά χρόνια φιλοξένησε πλήθος επωνύμων, όπως οι Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη, Σ. Χρηστίδου – Θ. Μαραντίνης κ.α, ενώ παράλληλα προβλήθηκε και ως προορισμός διασκέδασης και έντονου lifestyle. «Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάστηκε έντονη προσπάθεια και βάθος τριετίας, όπου τα πρώτα εμφανή αποτελέσματα φάνηκαν φέτος. Αυτή η προσπάθεια χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο, συνεχή προσπάθεια και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την ανάλογη στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Ομίλου, όπως με τη φετινή, κάθε χρόνο τα αποτελέσματα θα είναι και καλύτερα» σημειώνουν οι εμπνευστές των προαναφερθέντων.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=