ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Εξπρές Σκιάθος»

ταλαιπωρία-για-τους-επιβάτες-του-εξπ-212164

Μηχανική βλάβη υπέστη η μηχανή του πλοίου «Εξπρές Σκιάθος».

Έως αργά το μεσημέρι της Τετάρτης οι επιβάτες παρέμεναν στο νησί, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Σκιάθου με ασφάλεια αποβιβάζοντας επιβάτες και οχήματα. Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του και οι 166 επιβάτες καθώς και τα οχήματα που μετέφερε (22 Ι.Χ. οχήματα, τέσσερα φορτηγά και 13 δίκυκλα) με προορισμό τη Γλώσσα Σκοπέλου προωθήθηκαν το μεσημέρι με το Ε/Γ-Ο/Γ «Εξπρές Πήγασος» .

Οι επιβάτες και οχήματα με προορισμό το λιμάνι του Βόλου από τους λιμένες της Γλώσσας Σκοπέλου και Σκιάθου, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας Hellenic Seaways, θα μεταφερθούν στο λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου με το «Εξπρές Πήγασος», ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες, χωρίς οχήματα, θα εξυπηρετηθούν με έκτακτο δρομολόγιο του Ε/Γ-Τ/Χ «F/C5» από Αλόννησο – Σκόπελο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκιάθο – Βόλο – Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο.

Από το Λιμεαρχείο Σκιάθου επετράπη στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ», μετά από σχετικό αίτημα και προσκόμισης βεβαιωτικού εκτέλεσης μεμονωμένου πλού από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, να αποπλεύσει για το λιμάνι του Βόλου κενό επιβατών, όπου πρόκειται να απαγορευτεί η συνέχιση πλόων του μέχρι διαπίστωσης οριστικής αποκατάστασης της βλάβης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου