ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Διακινούσαν και καλλιεργούσαν χασίς στο σπίτι τους

σκιάθος-διακινούσαν-και-καλλιεργούσ-217036

Δύο άνδρες, ηλικίας 61 και 58 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Σκιάθο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί ο 61χρονος, κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 385,9 γραμμαρίων τις οποίες προόριζε για εμπορία και τέσσερις (4) χάρτινες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 202 συνολικά σπόρους κάνναβης. Στη συνέχεια, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, όπου στον αύλειο χώρο καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,2μ.

Οι ποσότητες κάνναβης, οι σπόροι κάνναβης και το καλλιεργούμενο δενδρύλλιο, το οποίο εκριζώθηκε, κατασχέθηκαν. Επίσης, στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.175 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση των αδικημάτων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα, ακολούθησε νομότυπη έρευνα και στο σπίτι του 58χρονου συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους τριών γραμμαρίων και να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,40μ.

Η ποσότητα κάνναβης και τα καλλιεργούμενα δενδρύλλια, τα οποία εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου