ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πάνω από 5.000 επισκέπτες για το διεθνές gay φεστιβάλ

πάνω-από-5-000-επισκέπτες-για-το-διεθνές-gay-φ-242827

Περισσότεροι από 5.000 τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να επισκεφτούν την Σκιάθο στο διάστημα μεταξύ 12 – 15 Ιουλίου, με αφορμή το πρώτο διεθνές φεστιβάλ gay κουλτούρας, που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ομίλου Τουριστικής Προβολής Σκιάθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κινητικότητα από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα αυξημένη προς το συγκεκριμένο νησί των Βορείων Σποράδων και όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Γιάννης Κουκουλάκης και διοργανωτής του φεστιβάλ «περιμένουμε πολλές αφίξεις από σήμερα και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσουμε την τουριστική θέση της Σκιάθου, κάνοντάς την ευρύτερα γνωστή στον διεθνή χάρτη».

Το όνομα της Ελένης Φουρέϊρα ακούγεται έντονα στο άνοιγμα του φεστιβάλ, το οποίο περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα την ανάδειξη του «Μίστερ Κούρος».

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει ομάδα γνωστών djs από όλο τον κόσμο, με κορυφαίο τον διεθνώς γνωστό Γιάννη Σιώπη, ο οποίος διατηρεί δισκογραφική εταιρία στο Βερολίνο και εμφανίζεται σε διάσημα κλαμπ σε όλο τον κόσμο. «Πιστεύω ότι ως νησί έχουμε κρατήσει τις δυνάμεις μας και είμαστε πάρα πολύ καλά από άποψη τουρισμού», αναφέρει ο κ. Κουκουλάκης.

Όπως προσθέτει επίσης ο ίδιος «λαμβάνουμε δεκάδες μηνύματα από Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις, ενώ παράλληλα πολλοί ξένοι από την Ιταλία, την Αγγλία, την Σουηδία και άλλες χώρες, αναμένονται αυτές τις μέρες στο νησί αεροπορικώς».

Οι διοργανωτές έχουν απευθύνει πρόσκληση σε γνωστούς καλλιτέχνες προκειμένου να συμμετάσχουν και ευελπιστούν ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση θα συμβάλει αποφασιστικά στην αύξηση του τουρισμού του νησιού.

Οι επαγγελματίες του νησιού υποστηρίζουν κατά πλειοψηφία την παραπάνω διοργάνωση, ενώ δεν λείπουν και οι αντίθετες απόψεις, που διατυπώνουν επιφυλάξεις. Ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Σκιάθου τονίζει πάντως ότι «οι επαγγελματίες του νησιού προσβλέπουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, διότι κοινός στόχος είναι να αυξήσουμε τον τουρισμό της Σκιάθου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου