ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ολλανδοί δημοσιογράφοι στις Σποράδες

ολλανδοί-δημοσιογράφοι-στις-σποράδε-250233

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλοννήσου και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ολλανδίας

Στα νησιά των Βορείων Σποράδων βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη ομάδα οκτώ Ολλανδών δημοσιογράφων από έγκριτα ΜΜΕ, οι οποίοι προσκλήθηκαν από το Δήμο Αλοννήσου.

Η πρόσκληση προήλθε κατά την διάρκεια της συμμετοχής του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση της Ουτρέχτης τον περασμένο Ιανουάριο και την παρουσίαση του προορισμού (Αλόννησος) που ακολούθησε τον Απρίλιο στο Άμστερνταμ.

Το ταξίδι πραγματοποιείται με τη φροντίδα του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας και προσωπικά της διευθύντριας κ. Eλένης Κωστοπούλου και της εταιρίας συμβούλων του Δήμου και έπειτα από συνένωση δυνάμεων με συνεργαζόμενους TOs της περιοχής και έχει ως στόχο τη συνολική προβολή των Σποράδων ως ενιαίο προορισμό.

Για το σκοπό αυτό, με την φροντίδα του Δήμου Αλοννήσου, η ομάδα των δημοσιογράφων επισκέφτηκε τη Σκιάθο και την Σκόπελο και στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί σήμερα στην Αλόννησο.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Ζαφειρούλα Αναγνώστου, υπογραμμίζει ότι «σε κάθε νησί, η φιλοξενία των Ολλανδών δημοσιογράφων περιλαμβάνει διαφορετικές δραστηριότητες, σε συνεργασία με τους προέδρους των Επιτροπών Τουριστικής Προβολής και τους κατά τόπους πράκτορες».

Μετά τις επισκέψεις στην Σκιάθο και την Σκόπελο, οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι αναμένεται να μεταβούν σήμερα στην Αλόννησο, όπου θα παραμείνουν έως και την Δευτέρα, προκειμένου να γνωρίσουν το νησί μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν καγιάκ, κρουαζιέρα στο θαλάσσιο πάρκο και στα νησιά γενικότερα, επίσκεψη στην παλιά χώρα της Αλοννήσου, το Μουσείο Μαυρίκη και άλλα χαρακτηριστικά σημεία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου