Με αθλητικό πνεύμα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-22, 13:01:09
   Με αθλητικό πνεύμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι παραστάσεις των τμημάτων : Ενόργανης Γυμναστικής και Tae-Kwon-Do του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σκιάθου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το τμήμα της Ενόργανης, όπου υπεύθυνος τμημάτων είναι ο καθηγητής Φ.Α. κ. Ιωάννης Ζήκος ο οποίος παρουσίασε πρόγραμμα ασκήσεων εδάφους και ασκήσεων στον ίππο. Συμμετείχαν 50 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 έως 12 ετών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε δίνοντας αναμνηστικές φωτογραφίες σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τα οποία ευχαρίστησαν από καρδιάς τον δάσκαλό τους. Το τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής λειτουργεί στη Σκιάθο δέκα χρόνια.

Ακολούθησε επίδειξη Tae-Kwon-Do. Το συγκεκριμένο είναι νεοσύστατο τμήμα για τον Αθλητικό Οργανισμό. Αν και η διάρκειά του είναι μόλις 8 μηνών το πάθος, η δεξιότητα, οι επιδόσεις των μικρών αθλητών οδήγησαν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που καθήλωσε το κοινό. Με την καθοδήγηση της υπεύθυνης του τμήματος καθηγήτρια Φ.Α. κ. Τσότσου Κωνσταντίνα τα παιδιά επιδόθηκαν σε σπάσιμο ξύλων, στόχους, αυτοάμυνα, αγώνες μεταξύ τους, ένα πολύ μικρό δείγμα των όσων έχουν διδαχθεί. Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης ευχαρίστησε θερμά την κ. Τσότσου και τον κ. Ζήκο για την υπέροχη δουλειά τους και ευχήθηκε μέσα από αυτά τα παιδιά να αναδειχθούν μελλοντικοί αθλητές που θα αναδείξουν το νησί μας.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί η συγκινητική στιγμή της βράβευσης ενός αξιέπαινου Σκιαθίτη, του κ. Γιώργου Παρίσση από το Δήμαρχο Σκιάθου. Ο συγκεκριμένος αθλητής κατέκτησε τη 1η θέση στο Μαραθώνιο δρόμο 10χλμ. και τη 2η θέση στα 100μ. στους Πανελλήνιους Αγώνες ατόμων με αναπηρία Όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος διακρίσεις όπως αυτή, τιμούν τη Σκιάθο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
1
=