Εντυπωσιακό θέαμα στο Μπούρτζι

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-20, 20:31:53
Εντυπωσιακό θέαμα  στο Μπούρτζι

Παράσταση Ρυθμικής, Μοντέρνου και Latin χορών πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ανοιχτό Θέατρο στο Μπούρτζι της Σκιάθου. Είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιείται για 14η χρονιά. και σηματοδοτεί τη λήξη των μαθημάτων χορού της φετινής χρονιάς του Δήμου Σκιάθου.

Στην έναρξη της παράστασης ο Δήμαρχος Σκιάθου Νικόλαος Πλωμαρίτης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε την υπεύθυνη του τμήματος χορού του Δήμου Σκιάθου Πόλυ Κουτσίκου και τους συνεργάτες της Τζίτζη Βαρσάκη δασκάλα μοντέρνου χορού και Γιώργο Καρανικολόπουλο στους Λάτιν χορούς, παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι το έργο τους

Στη συνέχεια η κ. Κουτσίκου αναφέρθηκε στην δυναμική του τμήματος χορού το οποίο ξεκίνησε ως τμήμα Ρυθμικής για να φτάσει μετά από 14 χρόνια να εμπλουτιστεί με τμήματα μοντέρνου χορού και Latin. Συμμετέχουν συνολικά 160 παιδιά ηλικίας 4 έως 17 ετών φιλοδοξώντας να προστεθούν και άλλα είδη χορού, ώστε τα παιδιά να μπορούν να επιλέξουν ό,τι τους ταιριάζει περισσότερο.

Η παράσταση φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και από πλευράς συμμετοχής, αλλά και από πλευράς προσέλευσης κοινού. Σε ένα κατάμεστο θέατρο παρουσιάστηκαν χορογραφίες βασισμένες σε κλασική μοντέρνα και Latin μουσική συνδυασμένες σε ένα παιχνίδι με πολύχρωμα φώτα, όπου πραγματικά καθήλωσαν τους θεατές. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά αναμνηστικές φωτογραφίες σε ενθουσιώδες κλίμα Η κ. Κουτσίκου ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς καθώς και όλους όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια καθιστώντας τη συγκεκριμένη ετήσια εκδήλωση, θεσμό για το νησί της Σκιάθου.

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση από το Δήμαρχο Σκιάθου κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου, όπου με την πολύτιμη καθοδήγηση του καθηγητή Φ.Α. κ. Κωνσταντίνου Κρίτσαλου κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά MEDITERRANEO. Ο Δήμαρχος Σκιάθου προσέφερε αναμνηστικές πλακέτες στους αθλητές και στον προπονητή τους, ευχαριστώντας τους θερμά με την ευχή να φέρουν ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο νησί. Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι οι: Μιχαήλ Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Τελλίδης, Παναγιώτης Μίχας, Θεολόγος Τσολοβίκος, Γεώργιος Βασιλούδης, Αθανάσιος Αγγελέτος, Γεώργιος Τσιμπλιαράκης, Ευάγγελος Ζαφείρης, Ηλίας Δεληγιάννης, Μάριος Γκορέ και Ιωάννης Γκάγκτζας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=