Διακοπή νερού στη Γλώσσα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-20, 11:25:55
Διακοπή νερού  στη Γλώσσα

Τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Γλώσσας προκάλεσε η χθεσινή, ξαφνική διακοπή της υδροδότησης, που σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες και διαρκεί ακόμη. Η διακοπή της υδροδότησης είναι συνάρτηση της διακοπής της ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΣ, λόγω συσσωρευμένης οφειλής της ΔΕΥΑΣ Σκοπέλου προς την ΔΕΗ, η οποία ξεπερνάει σύμφωνα με υπολογισμούς τις 140.000 ευρώ. Ο Δήμαρχος Σκοπέλου, Γιώργος Μιχελής, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός, επεσήμανε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να επιλυθεί σήμερα το πρόβλημα.

Η διακοπή της υδροδότησης της Γλώσσας, εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, τις εντονότατες διαμαρτυρίες τόσο των κατοίκων όσο και των επιχειρηματιών, οι οποίοι διατηρούν ξενοδοχεία και καταστήματα στην συγκεκριμένη περιοχή. Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση, νερό έχουν μόνο όσοι διαθέτουν φυσικές πηγές υδροδότησης.

Με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Δήμαρχος Σκοπέλου ανέφερε ότι «είναι δυσάρεστο το γεγονός ότι πολύ μεγάλο μέρος της Γλώσσας, οικίες και ξενοδοχεία έμειναν χωρίς νερό λόγω της οφειλής της ΔΕΥΑΣ προς την ΔΕΗ». Ο ίδιος επεσήμανε παράλληλα ότι «παρά το γεγονός είχα δώσει σαφείς οδηγίες προς τα στελέχη της ΔΕΥΑΣ, ως φαίνεται δεν εισακούστηκαν και ενώ η ΔΕΗ είχε διαβεβαιώσεις ότι θα αποπληρώσουμε το ποσό που οφείλουμε, μέσω διακανονισμού, εντούτοις, προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΣ». Ο κ. Μιχελής κατέστησε πάντως σαφές ότι θα διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι απολύτως δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των κατοίκων της Γλώσσας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=