ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θερινό Τμήμα στη Σχολή Αγιογραφίας «Δια Χειρός»

θερινό-τμήμα-στη-σχολή-αγιογραφίας-δ-268001

Θερινό τμήμα για ενήλικες, παιδιά και νέους θα λειτουργήσει με πρωτοβουλία της Σχολής Αγιογραφίας «Δια χειρός» της Μητροπόλεως.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 11 π.μ. έως τις 2μ.μ. για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Οι εγγραφές και οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται καθημερινά στη γραμματεία της Σχολής από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου, ενώ πληροφορίες θα δίνονται στα τηλέφωνα 24210-41058 begin_of_the_skype_highlighting 24210-41058 end_of_the_skype_highlighting και 6972225448 begin_of_the_skype_highlighting 6972225448 end_of_the_skype_highlighting.

Η Σχολή Αγιογραφίας «Δια χειρός» της Μητροπόλεως ξεκίνησε την λειτουργία της το 1999 με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Ο σκοπός της δημιουργίας της Σχολής είναι διπλός. Πρώτον η Σχολή έχει ως φιλοδοξία να μυήσει κάποιους ανθρώπους στην θαυμάσια τέχνη της Αγιογραφίας και δεύτερον προσπαθεί με συστηματική εργασία να εμπνεύσει το σωστό επαγγελματισμό στους νέους που την πλησιάζουν, έτσι ώστε να δώσει λύση στο πρόβλημα της ανεργίας που ταλαιπωρεί πολλούς ταλαντούχους νέους της εποχής μας. Απόφοιτοι της Σχολής έχουν ήδη ανοίξει δικά τους εργαστήρια και αναλαμβάνουν με επιτυχία την εργασία Αγιογράφησης ναών της Μητροπόλεώς μας και άλλων περιοχών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου