Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές Αλοννήσου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-05, 20:28:29
Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές Αλοννήσου

Στην Αλόννησο βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου της Αλοννήσου. Με αφορμή την επίσκεψη στο νησί ο κ. Αγοραστός υπέγραψε σύμβαση για την αναβάθμιση των υποδομών του γηπέδου ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές Αλοννήσου.

Πρόκειται για έργα που περιλαμβάνουν την κατασκευή αποδυτηρίων, χώρων υγιεινής, γραφείων και αποθηκών αλλά και την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού ώστε το γήπεδο να μπορεί να λειτουργεί και βραδινές ώρες.  Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 470.000 ευρώ.

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αναβαθμίζουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές. Η Αλόννησος μετά το σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ – Βόλεϊ αποκτά και ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές γήπεδο ποδοσφαίρου. Ενώνουμε δυνάμεις και αξιοποιούμε πόρους που οδηγούν σε έργα ουσίας για τα παιδιά της Αλοννήσου γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=