Στο Α.Τ. Σκιάθου ο Βρετανός Πρέσβης, Μάθιου Λοτζ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-28, 21:19:01
Στο Α.Τ. Σκιάθου ο Βρετανός Πρέσβης, Μάθιου Λοτζ

Στη Σκιάθο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μονοπατιών. Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Μάθιου Λοτζ βρέθηκε στο νησί και επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, και το Αστυνομικό Τμήμα της Σκιάθου.

Ο πρέσβης έμεινε στη Σκιάθο για τρεις ημέρες πραγματοποιώντας επισκέψεις αλλά και συζητήσεις με τοπικούς φορείς και κατοίκους. Στο αστυνομικό τμήμα τον υποδέχθηκαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, κ. Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο Διοικητής του Α.Τ Σκιάθου, κ. Νίκος Σαρδέλης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, κ. Αργύρης Διχτάς.

Μεταξύ τους αναπτύχθηκε συζήτηση για θέματα που απασχολούν τους συμπατριώτες του πρέσβη, είτε ως επισκέπτες είτε ως μόνιμοι κάτοικοι καθώς και διάφορα άλλα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

«Τον διαβεβαιώσαμε για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες των Αστυνομικών του Τμήματος της Σκιάθου αλλά και τη διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης, της ευταξίας και κυρίως της Ασφάλειας των συμπατριωτών του, όπως άλλωστε και όλων των υπόλοιπων κατοίκων και επισκεπτών-τουριστών του νησιού. Λίγο πριν την αποχώρησή του, του παραδώσαμε μία αναμνηστική πλακέτα ως ενθύμιο, ενώ ο ίδιος ανταπέδωσε προσφέροντάς μας διάφορα αναμνηστικά δώρα» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αλέξάκης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=