ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συναυλία κλασσικής μουσικής στη Σκιάθο

συναυλία-κλασσικής-μουσικής-στη-σκιά-874404

Συναυλία κλασσικής Μουσικής διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου ο Δήμος Σκιάθου Σκιάθου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα Austrian Embassy Athens, τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ η ’ΣΚΙΑΘΟΣ’ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι στα πλαίσια του θεσμού «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι».

Οι δύο σολίστ, Édua Zàdory, στο βιολί και η Anastasiia Dombrovska στο πιάνο, θα προσφέρουν ένα ρεπερτόριο εμβληματικών συνθέσεων κλασικής μουσικής.

«Το «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι» είναι ένας πολιτιστικός θεσμός, που διέπεται από θεμελιώδεις ιδέες, που στηρίζονται στον διάλογο μεταξύ Αυστριακών και Ελλήνων επαγγελματιών καλλιτεχνών, στην ποικιλομορφία της έκφρασης, μέσω των διαφόρων ειδών μουσικής και βεβαίως στη φιλία μεταξύ Αυστρίας και Ελλάδας. Απευθύνεται σε εξαιρετικά ταλαντούχους μουσικούς, υψηλής επαγγελματικής στάθμης, που επιθυμούν να συμβάλλουν στη ξεχωριστή αυτή μουσική εμπειρία για το κοινό» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου