ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στην πεντάδα των αεροδρομίων με αύξηση στον αριθμό των πτήσεων η Σκιάθος

στην-πεντάδα-των-αεροδρομίων-με-αύξησ-876710

Στην κορυφαία λίστα των αεροδρομίων της Fraport Greece HQ βρίσκεται το αεροδρόμιο της Σκιάθου καθώς είναι στις 5 πρώτες θέσεις από τα 14 αεροδρόμια της εταιρίας που παρουσιάζουν αύξηση στον αριθμό των πτήσεων σε σχέση με το 2019.

Χαρακτηριστική είναι η αύξηση της τάξεως του 22,7% για το μήνα Ιούλιο, συγκριτικά με τον Ιούλιο του 2019, που θεωρείται από τις πιο δυνατές τουριστικές χρονιές.

Την πρώτη πεντάδα της λίστας με την αυξητική τάση βρίσκονται τα αεροδρόμια της Σαντορίνης, των Χανίων, της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς ενώ ακολουθεί η Σκιάθος.

Σημειώνεται πως η Σκιάθος είναι σε υψηλότερη θέση από τη Μύκονο αποτελεί ανέκαθεν τον κορυφαίο ελληνικό προορισμό.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Σκιάθου σε ανάρτηση στο Facebook: «Το νησί μας φέτος έχει μια μεγάλη δυναμική, η οποία ενισχύθηκε από τις δράσεις του Δήμου, όπως οι καμπάνιες στο μετρό του Λονδίνου London Underground και του Παρισιού από τις στρατηγικές συνεργασίες του Δήμου με τον ΕΟΤ Dimitris Fragakis, τα γραφεία του ΕΟΤ στην Ιταλία-Kyriaki Boulasidou, την Γαλλία-Dimitra Voziki, το Ηνωμένο Βασίλειο-Eleni Skarveli, την Ρουμανία-Giorgos Stafylakis, το Ισραήλ-Dimitris Vasiliadis, αλλά και τους τουριστικούς οργανισμούς Transavia easyJet Jet2.com & Jet2holidays Wizz Air AeroVacante και σίγουρα μέσα από την συνέργεια με τα Διευθυντικά στελέχη της Fraport, Katerina Pollatou George Vilos και Haris Filos. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες ! ευχαριστούμε θερμά» !

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου