ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παράταση για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς 

παράταση-για-εγγραφές-στους-παιδικο-878880

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σκοπέλου ενημερώνει ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. εξέδωσε παράταση στην υποβολή αιτήσεων έως τις 17-08-2022 για το πρόγραμμα δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώην εναρμόνισης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής) για την περίοδο 2022-2023.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους από ηλικία 2,5 ετών και άνω στον παιδικό σταθμό του δήμου Σκοπέλου, μπορούν σύμφωνα με την ανωτέρω πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. να μπουν στην ιστοσελίδα της (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων» και να υποβάλλουν την αίτησή τους μόνο ηλεκτρονικά σύμφωνα με τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου που προσαρτάται στην πρόσκληση.

Η υποβολή αιτήσεων θα συνεχιστεί μέχρι 17 Αυγούστου. Οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων θα εκδοθούν έως 22 Αυγούστου, θα ακολουθήσει υποβολή ενστάσεων έως 23-08-2022 έως 25-08-2022, ενώ οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν στις 29-08-2022.

Οι πίνακες (προσωρινοί και οριστικοί) των αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr) και οι ενδιαφερόμενοι που έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις αν χρειαστεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου