Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση 

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-14, 11:58:02
Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση 

Με γνώμονα την επιστροφή στις εκθέσεις τουρισμού με φυσική παρουσία στο εξωτερικό, η περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στη διεθνή έκθεση TOUR NATUR 2022, που θα λάβει χώρα από τις  26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού παγκοσμίως.

Εχουν προετοιμαστεί ειδικές παρουσιάσεις των προορισμών της Θεσσαλίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην έκθεση, όπου θα παρακολουθήσουν οι επισκέπτες και executive tour operators.

Η περιφέρεια καλεί τους επαγγελματίες του τουρισμού των Βορείων Σποράδων και της ΠΕ Μαγνησίας,  με σχέση με εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στα πλαίσια της εξωστρέφειας των δραστηριοτήτων τους, αν επιθυμούν, μπορούν να φιλοξενηθούν στο χώρο της περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι επιχειρήσεις του Θεσσαλίας, που επιθυμούν να επισκεφθούν το περίπτερο μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο email: tourism@thessaly.gov.gr. Πληροφορίες για την έκθεση και για την έκδοση κάρτας εισόδου συνεκθέτη ή επισκέπτη  μπορούν να αναζητήσουν στο official site της,  https://www.caravan-salon.com

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=