Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Παγκόσμιο Συνέδριο Μονοπατιών στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-11, 20:49:38
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Παγκόσμιο Συνέδριο Μονοπατιών στη Σκιάθο

Ενόψει του Παγκοσμίου Συνέδριου μονοπατιών που θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο από τις 26 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Σκιάθου έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Σήμερα, όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ξεκίνησαν οι εργασίες σήμανσης των μονοπατιών. Πρόκειται για εργασίες που πραγματοποιούνται από το Δήμο Σκιάθου σε συνεργασία με τα «Μονοπάτια της Ελλάδας» και τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Μονοπατιών, Galeo Saintz.

Το παγκόσμιο συνέδριο μονοπατιών της Σκιάθου θα περιλαμβάνει 15 μοναδικές διαδρομές σε 100 χιλιόμετρα, μέσα στο αισθητικό δάσος, όπου «συναντάς» μικρά ξωκλήσια, εμβληματικά μοναστήρια, ερείπια από ελαιοτριβεία και νερόμυλους, και μια θέα στο Αιγαίο που σπάνια σε εγκαταλείπει.

«Τον Σεπτέμβριο 26-30, έχουμε προσκαλέσει τους καλύτερους από όλο τον κόσμο για τα μονοπάτια,  στο Παγκόσμιο Συνέδριο των μονοπατιών  https://worldtrailsconference.org/  που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Υπουργείο Τουρισμού -  Ministry of Tourism και της Περιφέρειας  Θεσσαλίας» αναφέρει ο κ. Θοδωρής Τζούμας !

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=