Προειδοποιητικές πινακίδες και διαγράμμιση στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-11, 19:39:23
Προειδοποιητικές πινακίδες και διαγράμμιση στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου

Στη λήψη των μέτρων προστασίας προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα στο χώρο του αεροδρομίου προχώρησε ο Δήμος Σκιάθου.

Τα πολλά και πολύ πρόσφατα περιστατικά τραυματισμών έξω ακριβώς από το χώρου του αεροδρομίου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» έφεραν στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους το νησί της Σκιάθου. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Δήμος Σκιάθου είχε προβεί στην τοποθέτηση μεγάλων προειδοποιητικών πινακίδων στον χώρο της περίφραξης. Να σημειωθεί ότι στο σημείο υπήρχε και παλαιότερα σήμανση ωστόσο δεν λαμβανόταν υπόψιν από τους επισκέπτες.

Μόλις σήμερα, ο Δήμαρχος Σκιάθου γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι στο χώρο έξω από το αεροδρόμιο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για χιλιάδες τουρίστες, έγινε η απαραίτητη διαγράμμιση θέτοντας τα όρια για το που μπορούν να στέκονται οι επισκέπτες κατά την προσγείωση και την απογείωση των αεροσκαφών.

«Στη Σκιάθο ακόμα και το αεροδρόμιο είναι λόγος να επισκεφθείς το νησί! Η ασφάλεια ωστόσο είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα ! Ευχαριστούμε θερμά την Fraport Greece HQ και ιδιαίτερα τον Διευθυντή του αεροδρομίου Στέφανο Λαμπρόπουλο για τη συνεργασία στη λήψη μέτρων προστασίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, κ. Θοδωρής Τζούμας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=