ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αλόννησος: «Στην εφαρμογή Novoville αιτήματα»

αλόννησος-στην-εφαρμογή-novoville-αιτήματα-888853

Στην εφαρμογή Novoville μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για να διατυπώνουν προτάσεις για βελτίωση και αιτήματα στον Δήμο Αλοννήσου.

Σε ανακοίνωσή τους ο Δήμος Αλοννήσου σημειώνει πως τα τελευταία 3 χρόνια λειτουργεί με επιτυχία η σελίδα του Δήμου Αλοννήσου στο Facebook με στόχο την άμεση ενημέρωση των πολιτών & των φίλων του νησιού σχετικά με διάφορες δράσεις.

«Θα θέλαμε όμως να επισημάνουμε ότι οι αναρτήσεις στο Facebook δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επικοινωνία των πολιτών με τον Δήμο. Παρατηρείται τελευταία το φαινόμενο των αναρτήσεων που παρουσιάζουν παράπονα πολιτών, προτάσεις για βελτίωση και αιτήματα σε διάφορους τομείς με τα περισσότερα να δημοσιεύονται στα προσωπικά τους προφίλ. Ενας Ο.Τ.Α δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί τέτοιες δημοσιεύσεις και να λαμβάνει γνώση των αιτημάτων σας.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Novoville», προτρέπει.

Πρόκειται για πλατφόρμα σχεδιασμένη για την άμεση επικοινωνία των πολιτών με φορείς διοίκησης που προσφέρει άπειρες δυνατότητες και στις δύο πλευρές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου