Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κέντρο Υγείας Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-06, 11:11:40
Επίσκεψη σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κέντρο Υγείας Σκοπέλου η Κ. Παπανάτσιου

Στη Σκόπελο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η βουλευτής πραγματοποίησε επισκέψεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό και το Κέντρο Υγείας του νησιού συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού η πρώην Υπουργός συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Καραμήντζα όπου και συζητήθηκε η ετοιμότητα του σώματος την δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να υπάρχει η καλύτερη προστασία των δασών του νησιού.

Στο Λιμεναρχείο η κα Παπανάτσιου συζήτησε με τον Λιμενάρχη κ. Γιώργο Γκάρα. Το Λιμενικό Σκοπέλου έχει στην ευθύνη του 4 λιμάνια στο νησί αλλά και το πλωτό ασθενοφόρο, όπου δεν έχουν γίνει προσλήψεις από το ΕΚΑΒ για να στηριχθεί. Σημαντικό πρόβλημα η υποστελέχωση και η δυσκολία στη προμήθεια καυσίμων.

Στο κέντρο υγείας Σκοπέλου η κα Παπανάτσιου συζήτησε με την Διευθύντρια Παιδίατρο κα Σκλάβου για τη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί και λοιποί υπάλληλοι δίνουν καθημερινά το καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες αφού χρειάζεται ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με ιατρούς ειδικοτήτων και τέλος είναι απαραίτητο να προχωρήσει επιτέλους η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
5
=