ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παράδειγμα προς μίμηση νεαροί Σκοπελίτες

παράδειγμα-προς-μίμηση-νεαροί-σκοπελ-890531

Νεαροί Σκοπελίτες βρήκαν χαμένο τσανάκι και το παρέδωσαν αμέσως στην Αστυνομία με όλα τα προσωπικά αντικείμενα του κατόχου του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη και άμεσα η Αστυνομία ειδοποίησε την οικογένεια του κατόχου και του παρέδωσε τα αντικείμενά του.

Πρόκειται για τον Γιάννη Σίσκο, ο οποίος δεν έχει λόγια για να ευχαριστήσει του νεαρούς.

«Ευχαριστώ δημόσια τα δύο Σκοπελιτάκια που βρήκαν το χαμένο τσαντάκι μου και το παρέδωσαν σώο και αβλαβές με όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα στην Αστυνομία Σκοπέλου, η οποία ειδοποίησε άμεσα την οικογένειά μου.

Με την πράξη αυτή έδωσαν παράδειγμα ήθους, ανιδιοτέλειας και ανθρωπιάς. Τους εύχομαι ολόψυχα να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους», αναφέρει σε δήλωσή του.

Ο κ. Σίσκος είναι συνταξιούχος καθηγητής με αναγνωρισμένη προσφορά στην εκπαίδευση. Εχει παραδώσει μαθήματα στα Πολυτεχνεία Τορίνου, Ecole des Mines του Nancy, Arts et Metiers του Παρισιού και τα Πανεπιστήμια Laval και Montreal του Καναδά, Aix-Marseille II, Rouen, Βρυξελλών και Κύπρου καθώς και σε μεταπτυχιακά προγράμματα του Ε.Μ.Π. και του Ο.Π.Α. Προήδρευσε για αρκετά χρόνια στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, όπου ίδρυσε το πρώτο εργαστήριο συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων (ΕΡΓΑΣΥΑ) στην Ελλάδα, ενώ την τετραετία 1993-97 διετέλεσε Αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Διετέλεσε ακόμη πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών (ΕΕΕΕ).

Η πράξη των δύο νέων τον συγκίνησε βαθύτατα και προχώρησε στην επιβράβευσή τους, με δημόσια ανακοίνωσή του, προκειμένου να επαινέσει το ήθος τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου