ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προσβάσιμη για όλους η μετακίνηση στη Σκιάθο

προσβάσιμη-για-όλους-η-μετακίνηση-στη-890732

Το πρόβλημα της μετακίνησης – μεταφοράς συνανθρώπων μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από την πλέον σύγχρονη πόλη έως το πιο μικρό νησί της χώρας μας, παραμένει έντονο με αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα ζωής.

Η κακή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών δημιουργούν συνθήκες αποκλεισμού των ατόμων με ανάγκες στη καθημερινή τους ζωή, αλλά και στους επισκέπτες ενός τόπου.

Οι “Συγκοινωνίες Σκιάθου” θεωρούν αυτονόητο τον μη αποκλεισμό ατόμων με κινητικά προβλήματα ή των ΑμεΑ και συνεχίζουν με προσήλωση στο έργο τους να βελτιώνουν την καθημερινότητα των επιβατών.

Τα σύγχρονα λεωφορεία μας είναι εξοπλισμένα με ειδική ράμπα, ενώ ο οδηγός μας συνδράμει στη διαδικασία για την ασφαλή επιβίβαση-αποβίβαση.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του τροχαίου υλικού μας, απαλείφουν προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες.

Όλοι οι επιβάτες μας, επισκέπτες ή μη με κινητικά προβλήματα μπορούν πλέον ισότιμα να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού και να εμπιστευτούν τις “Συγκοινωνίες Σκιάθου” για τις μεταφορές τoυς.

Πάνω από όλα ο άνθρωπος, στο επίκεντρο η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Και είμαστε μόνο στην αρχή…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου