LIFE STYLE

Στη Σκιάθο η Δέσποινα Βανδή

στη-σκιάθο-η-δέσποινα-βανδή-303707

Οι ομορφιές του νησιού θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο της video clip

Στο νησί του Παπαδιαμάντη, την Σκιάθο, βρίσκεται από χθες η Δέσποινα Βανδή, για τις ανάγκες του νέου της video clip. Οι ομορφιές της Σκιάθου θα πλαισιώσουν οπτικά το τραγούδι της με τίτλο «Το νησί», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο καινούργιο της άλμπουμ «Άλλαξα». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, η οποία έχει καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο της Σκιάθου, μαζί με τους συνεργάτες της, βρίσκεται από χθες στο νησί και θα παραμείνει όσες ημέρες διαρκέσουν τα γυρίσματα.

Όπως σημειώνει η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «Φώτα- κάμερες… Πάμε! Σήμερα γυρίζουμε "Το νησί" στην ηλιόλουστη Σκιάθο!! Stay tuned!». Σύμφωνα με πληροφορίες, γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία του νησιού και παράλληλα στο Μπούρτζι. Η είδηση της άφιξης της κορυφαίας ερμηνεύτριας και του επιτελείου της στην Σκιάθο, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ντόπιους, αλλά και τους πολυάριθμους θαυμαστές της, οι οποίοι αναμένεται να παρακολουθήσουν την διαδικασία των γυρισμάτων.

Η παρουσία διάσημων καλλιτεχνών στο νησί, όπως η Δέσποινα Βανδή, εκτιμάται ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην ευρύτερη προβολή της Σκιάθου. Ανάλογες προοπτικές δημιουργεί, εξάλλου, η πρόσφατη επίσκεψη Κυπριακού συνεργείου, με στόχο την πραγματοποίηση γυρισμάτων. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εντός του μήνα γυρίσματα για την πολύ δημοφιλή Κυπριακή σειρά «Άσπρα μπαλόνια», τα οποία αναμφίβολα ανοίγουν δρόμους προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από την Μεγαλόνησο.

Παράλληλα, αναμένονται οι επισκέψεις και άλλων κινηματογραφικών συνεργείων στο νησί του Παπαδιαμάντη, στην διάρκεια του καλοκαιριού. Κατά γενική ομολογία, κάθε παρόμοια δραστηριότητα ενισχύει την θέση της Σκιάθου στον διεθνή τουριστικό χάρτη και ανοίγει δρόμους ακόμη μεγαλύτερης προβολής, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου