ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Ας σεβαστούμε τον αγώνα των υπαλλήλων»

ας-σεβαστούμε-τον-αγώνα-των-υπαλλήλω-862845

Την πιστή τήρηση του κανονισμού καθαριότητας και των κανόνων εναπόθεσης των απορριμμάτων επισημαίνει για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή Σκοπέλου στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Έχοντας εντοπίσει «παρασπονδίες» που δεν συνάδουν με την εικόνα μιας τουριστικής περιοχής και κυρίως με την προσπάθεια που καταβάλλει ο δήμος για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στο νησί ο δήμαρχος έκανε για μια ακόμη φορά έκκληση στους δημότες για τήρηση των κανόνων, σημειώνοντας ότι η συμβολή των δημοτών και κυρίως των επαγγελματιών είναι καθοριστικής σημασίας για τη διατήρηση της καθαριότητας.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Περίσσης αναφέρει: «Στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου όλες οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι στον δήμο μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Πρωταγωνιστές οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και τον καθαρισμό τον δρόμων από τα χόρτα κλπ. Ας σεβαστούμε τον αγώνα τους.

Για τα απορρίμματα υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι και ώρες εναπόθεσης στα εσωτερικά των οικισμών που δεν μπορούν να μπουν κάδοι. Ας μην παραβιάζουμε τον κανονισμό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου