ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παραβάσεις βεβαίωσε η Οικονομική Αστυνομία στη Σκιάθο

παραβάσεις-βεβαίωσε-η-οικονομική-αστ-866528

Παραβάσεις στην τήρηση ασφαλιστικής, εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας βεβαίωσε η Οικονομική Αστυνομία στη Σκιάθο, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, από τη Παρασκευή 22 έως τη Κυριακή 24 Ιουλίου, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Νάξο, Πάρο και Σκιάθο, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε εννιά καταστήματα, ενώ για ένα από αυτά ενημερώθηκε η αρμόδια Αρχή για την επιβολή αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε στη Σκιάθο, σε αναψυκτήριο, να έχει αναπτύξει 40 τραπεζοκαθίσματα, χωρίς να αναγράφεται στη σχετική άδεια και να απασχολούνται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας.

Ακόμη, σε καφετέρια-σνακ μπαρ βεβαιώθηκε παράβαση για μη έκδοση εννιά αποδείξεων και να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας, ενώ σε καφετέρια απασχολούνταν δύο εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας.

Τέλος, σε ψησταριά διαπιστώθηκε να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου εργασίας και σε καφέ – αναψυκτήριο, η μη έκδοση απόδειξης, όπως επίσης να απασχολούνται 11 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου