ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θύμα απόπειρας βιασμού 22χρονη στη Σκιάθο

θύμα-απόπειρας-βιασμού-22χρονη-στη-σκιά-866658

Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε μία νέα κοπέλα στη Σκιάθο. Πρόκειται για 22χρονη από την Αθήνα, που βρίσκεται στο νησί του Παπαδιαμάντη για εργασία. Η νεαρής ηλικίας κοπέλα το περασμένο Σάββατο το βράδυ απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σε κατάσταση σοκ κατήγγειλε συνάδελφό της για πράξεις φρίκης.

Ενας άνδρας με περισσότερα από τα διπλάσια χρόνια της και συγκεκριμένα ηλικίας 49 ετών, υπήκοος Μπαγκλαντές ήταν η αιτία να φθάσει στο Τμήμα του νησιού κλαίγοντας και κατατρομαγμένη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να τη βοηθήσουν.

Θύμα και δράστης διαμένουν στα δωμάτια που τους παραχωρεί ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης που τους απασχολεί στο μαγαζί του. Ο 49χρονος εκμεταλλεύτηκε τη γειτνίαση του δωματίου του με το δικό της. Oταν τελείωσε η εργασία το βράδυ έβαλε σε εφαρμογή νοσηρό σχέδιο.

Τη στιγμή που η κοπέλα αποσυρόταν στον χώρο της για να αναπαυθεί στο τέλος μίας κουραστικής μέρας, ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, την ακολούθησε χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί, μπήκε στο δωμάτιό της και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε συνουσία με τη βία.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος, σύμφωνα πάντοτε με την καταγγελία, έσπρωξε την κοπέλα, την έριξε στο κρεβάτι και στη συνέχεια έπεσε επάνω της.

Στον πανικό της ευτυχώς η 22χρονη βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει. Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία με όσες δυνάμεις της απέμειναν κατάφερε να τον σπρώξει και να φύγει γρήγορα από το δωμάτιο τρέχοντας, ώστε να μην την προλάβει.

Η νεαρή κοπέλα ήταν σε εμφανή κατάσταση σοκ. Αμέσως μετά το επεισόδιο απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε τη συνδρομή των αρχών.

Επραξε αυτό που έπρεπε για να μην εκθέσει τον εαυτό της σε περαιτέρω κίνδυνο, καταγγέλλοντας πράξεις που είναι καταδικαστέες και τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος από τον Ποινικό Κώδικα.

Η Αστυνομία αναζήτησε και εντόπισε άμεσα τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη, κρατήθηκε και προχθές Κυριακή οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου. Ο συλληφθείς έλαβε προθεσμία για αύριο Τετάρτη και παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του.

Παραδέχτηκε τις πράξεις

Ο ίδιος παραδέχεται τις αποδιδόμενες πράξεις και μάλιστα ζητεί «συγγνώμη». Φέρεται να υποστηρίζει πως ήταν σε κατάσταση μέθης. Για να δικαιολογηθεί ισχυρίζεται πως δεν είχε επίγνωση των ενεργειών του. Παρά τη βία που άσκησε, ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να βιάσει την κοπέλα.

Ο δράστης θα κληθεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά του στον ανακριτή Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου