Εντυπωσίασε τη Σκιάθο το Βασιλικό Μπαλέτο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-05, 17:48:19
Εντυπωσίασε τη Σκιάθο το Βασιλικό Μπαλέτο

Την τιμή να φιλοξενήσει ένα από τα σπουδαιότερα λυρικά θέατρα του κόσμου, το Royal Ballet είχε χθες η Σκιάθος. Το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου φιλοξενήθηκε στο ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Σκιάθου σε μία παράσταση με τη διεθνούς φήμης χορευτική ομάδα 10 χορευτών.

Σε εκατοντάδες θεατές και πλήθος μικρών παιδιών  παρουσιάστηκε ένα  εξαιρετικό πρόγραμμα με τίτλο “The Festival Ballet Ensemble featuring dancers from the Royal Ballet of London” με αποσπάσματα από τα πιο αγαπημένα κλασικά μπαλέτα, όπως η Λίμνη των Κύκνων, η Ωραία Κοιμωμένη και ο Κουρσάρος καθώς και από μοντέρνα έργα κορυφαίων χορογράφων, όπως ο Wayne McGregor, ο Christopher Wheeldon και ο Matthew Ball.

Η εμφάνιση ενός από τα πιο φημισμένα μπαλέτα του κόσμου στη Σκιάθο είναι κορυφαία στιγμή για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και ήταν η μόνη που διοργανώθηκε για φέτος στη χώρα με μοναδικό σταθμό τη Σκιάθο. Το γεγονός ότι ενθουσίασε τους θεατές και κυρίως τα μικρά παιδιά ήταν αρκετό για την ανανέωση της σπουδαίας αυτής συνεργασίας.

Το Royal Ballet, κατατάσσεται ανάμεσα στις λαμπρότερες εταιρείες μπαλέτου του 20ου αιώνα και εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα από τις διασημότερες του κόσμου με αριστουργηματικές παραγωγές κλασσικού ρεπερτορίου.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=