ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δράσεις πρόληψης της άνοιας στη Σκιάθο

δράσεις-πρόληψης-της-άνοιας-στη-σκιάθ-878312

Οι επαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου σε συνεργασία με μονάδες των ΟΤΑ πραγματοποίησαν δράσεις πρόληψης για την Άνοια στο χώρο του Κέντρου Υγείας Σκιάθου στις 29 και 30 Ιουνίου.

Η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης σε συνεργασία με την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Σκιάθου κα Σεβλιανού Αριστέα ενημέρωσαν τους κατοίκους της Σκιάθου ενώ έπειτα από ραντεβού πραγματοποίησαν Τεστ Μνήμης και Νευρολογικό έλεγχο. Το ενδιαφέρον των κατοίκων είναι μεγάλο και το Πρόγραμμα Διασύνδεσης θα επαναλάβει την επίσκεψή του στο νησί της Σκιάθου και θα κρατήσει ενεργή την συνεργασία με το Κέντρο Υγείας.

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου