ΣΠΟΡΑΔΕΣ

To New York City Ballet στο νησί του Παπαδιαμάντη

to-new-york-city-ballet-στο-νησί-του-παπαδιαμάντη-880404

Αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου για μοναδική παράσταση

Ενα από τα πιο διάσημα και σημαντικά μπαλέτα στον κόσμο με 100 εξαιρετικούς χορευτές στο δυναμικό του και ένα απαράμιλλο ρεπερτόριο, το New York City Ballet εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Σκιάθο για μία μοναδική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι αύριο Δευτέρα 4 Ιουλίου 21:30-22:30.

Μετά από τρία χρόνια συζητήσεων η διεθνούς φήμης χορευτική ομάδα με εννέα χορευτές από το New York Ballet και από το Royal Ballet, Βασιλικό Μπαλέτο, του Λονδίνου και δέκα ακόμη συντελεστές θα παρουσιάσει μία εξαιρετική παράσταση με τίτλο “The Festival Ballet Ensemble featuring dancers from the Royal Ballet of London”. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα πιο αγαπημένα κλασικά μπαλέτα όπως η Λίμνη των Κύκνων, η Ωραία Κοιμωμένη και ο Κουρσάρος καθώς και από μοντέρνα έργα κορυφαίων χορογράφων, όπως ο Wayne McGregor, ο Christopher Wheeldon και ο Matthew Ball.

Το New York Ballet και το Royal Ballet, κατατάσσονται ανάμεσα στις λαμπρότερες εταιρείες μπαλέτου του 20ου αιώνα και εξακολουθούν να είναι μέχρι και σήμερα από τις διασημότερες του κόσμου με αριστουργηματικές παραγωγές κλασσικού ρεπερτορίου.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ (τα έσοδα θα διατεθούν στο Μπαλέτο της Νέας Υόρκης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου