Θερινό σχολείο στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-23, 11:40:19
Θερινό  σχολείο  στη Σκιάθο

Το 2ο Θερινό Πειραματικό Σχολείο με θέμα «Οπτικές και συμμετοχικές μέθοδοι έρευνας για την κοινωνική αλλαγή - SocViPar2022», θα διοργανωθεί από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου στη Σκιάθο.

Το θερινό σχολείο συνδιοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κοινωνικής, Πολιτισμικής και Ψηφιακής Τεκμηρίωσης με Επιστημονική Υπεύθυνη την καθηγήτρια Ψυχολογίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ζήση Αναστασία και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (Δ.Ο.Α.Π.Ν.) Σκιάθου.

Το αντικείμενο βασίζεται στην ιδέα της συμμετοχικής και της συνεργατικής μεθοδολογίας που υπερκεράζει τις καθιερωμένες επιστημονικές πειθαρχίες και αναζητά τη δημιουργική καινοτομία που συνδέει την τέχνη με την κοινωνική καταγραφή, την καλλιτεχνική με την κοινωνική δράση.

Στο θερινό σχολείο μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι, φοιτητές κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών, των ιατρικών σχολών και επιστημών υγείας, επαγγελματίες και ερευνητές της ψυχικής υγείας και καλλιτέχνες, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις ερευνητικές πρακτικές.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής από την 1/6 έως την καταληκτική ημερομηνία 15/6.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=