ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη μικροσυγκοινωνία Σκοπέλου

πρόσκληση-ενδιαφέροντος-για-τη-μικρ-903427

Οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό και οι προϋποθέσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του έργου της εκτέλεσης της μικροσυγκοινωνίας Σκοπέλου σε τρίτους δημοσίευσε ο Δήμος με αφορμή την έναρξη της θερινής σεζόν.

Η παραχώρηση αφορά στη μικροσυγκοινωνία της άγονης γραμμής Σκοπέλου – Λουτρακίου – Σκοπέλου με οριζόμενη ελάχιστη προσφορά το ποσό των 20.000 ευρώ.

Θα εκτελείται με λεωφορεία κάτω των 15 ετών από το έτος κατασκευής. Τα λεωφορεία που θα εκτελούν το συγκοινωνιακό έργο θα είναι δύο οπότε δύο θα είναι και οι αντίστοιχες παραχωρήσεις, ενώ η διάρκεια της παραχώρησης θα είναι δωδεκαετής.

Σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ο Δήμος Σκοπέλου δεν ευθύνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για τυχόν ζημιές ή σωματικές βλάβες προκληθείσες από τη λειτουργία ή την κυκλοφορία των λεωφορείων είτε σε τρίτους είτε στους επιβαίνοντες και στον οδηγό.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα επιτρέπεται με δαπάνες του παραχωρησιούχου εφόσον οι προσλαμβανόμενοι θα έχουν τα νόμιμα προσόντα για την εκτέλεση της εργασίας.

Τα δρομολόγια θα έχουν αφετηρία τη Σκόπελο και τελικό προορισμό το Λουτράκι με ενδιάμεσες εγκεκριμένες στάσεις.

Ο Δήμος Σκοπέλου θα έχει το δικαίωμα να υποδείξει αλλαγές και τροποποιήσεις ως προς την εκτέλεση των δρομολογίων.

Το εισπραττόμενο κόμιστρο καθορίζεται από την προβλεπόμενη ΚΥΑ, ενώ προβλέπεται δωρεάν μετακίνηση για άτομα με ειδικές ανάγκες και υπαλλήλους του δήμου από και προς την εργασία τους και έκπτωση 50% για τους συνταξιούχους, τους πολύτεκνους και τους φοιτητές όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Η παραχώρηση μπορεί να γίνει υπέρ φυσικών προσώπων εφόσον αυτά κατοικούν στο νησί από πενταετίας, ασκούν κατά κύριο λόγο το επάγγελμα του οδηγού αυτοκινήτων, δεν έχουν προς τον Δήμο Σκοπέλου και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν έχουν καταδικαστεί για αδικήματα όπως λαθρεμπορία, χρήση ναρκωτικών, μαστροπεία κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο site του Δήμου Σκοπέλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου