ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προσλήψεις στη Σκιάθο για εποχικές ανάγκες

προσλήψεις-στη-σκιάθο-για-εποχικές-α-903430

Κάλυψη εννέα θέσεων ανταποδοτικού χαρακτήρα

Στην πρόσληψη εννέα ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προχωρήσει ο Δήμος Σκιάθου.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν στις ειδικότητες ΔΕ οδηγών απορριμματοφόρων (τρεις) και ΥΕ συνοδών απορριμματοφόρων (έξι).

Η πρόσληψη των επιτυχόντων θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Σκιάθου, Νικοτσάρα 12, ΤΚ 37002, Σκιάθος, απευθύνοντάς τη στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, στο Γραφείο Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψιν Σοφίας Μπαλαλά (τηλ. επικοινωνίας: 2427350137) εντός της προθεσμίας που είναι έως και 30 Μαΐου. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους προσωρινούς πίνακες με κριτήρια τον χρόνο ανεργίας, την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του τρίτεκνου ή του αρχηγού μονογονεϊκής οικογένειας, τα ανήλικα τέκνα, τους τίτλους σπουδών, την εμπειρία κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο site του δήμου Σκιάθου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http:// www.n- skiathos. gr.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου