Προσλήψεις στη Σκιάθο για εποχικές ανάγκες

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-22, 09:39:23
Προσλήψεις στη Σκιάθο για εποχικές ανάγκες

 Κάλυψη εννέα θέσεων ανταποδοτικού χαρακτήρα 

Στην πρόσληψη εννέα ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προχωρήσει ο Δήμος Σκιάθου.

Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν στις ειδικότητες ΔΕ οδηγών απορριμματοφόρων (τρεις) και ΥΕ συνοδών απορριμματοφόρων (έξι).

Η πρόσληψη των επιτυχόντων θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Σκιάθου, Νικοτσάρα 12, ΤΚ 37002, Σκιάθος, απευθύνοντάς τη στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, στο Γραφείο Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψιν Σοφίας Μπαλαλά (τηλ. επικοινωνίας: 2427350137) εντός της προθεσμίας που είναι έως και 30 Μαΐου. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους προσωρινούς πίνακες με κριτήρια τον χρόνο ανεργίας, την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του τρίτεκνου ή του αρχηγού μονογονεϊκής οικογένειας, τα ανήλικα τέκνα, τους τίτλους σπουδών, την εμπειρία κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο site του δήμου Σκιάθου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http:// www.n- skiathos. gr.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=