ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Οργάνωση παραλιών για άτομα με κινητικές δυσκολίες

σκιάθος-οργάνωση-παραλιών-για-άτομα-893357

Στην εκμίσθωση εξοπλισμού και υπηρεσιών θα προχωρήσει ο Δήμος

Φιλόξενες παραλίες για άτομα με κινητικές δυσκολίες αποκτά η Σκιάθος. Η δημοτική αρχή πρόκειται να προχωρήσει στην εκμίσθωση εξοπλισμού και υπηρεσιών για την εξυπηρέτησή τους, ένα έργο που είναι προϋπολογισμου΄25.990 ευρώ. Στόχος είναι τα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν αυτόνομα τη θάλασσα σε τουλάχιστον τρεις παραλίες του νησιού.

Η τεχνική έκθεση για το έργο εγκρίθηκε από τον Δήμο Σκιάθου την περασμένη Πέμπτη.

Ο εξοπλισμός και οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Ο ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο μεταξύ άλλων θα πρέπει:

-Να εγκαταστήσει στο Δήμο Σκιάθου τελευταίας τεχνολογίας συσκευή για την εξυπηρέτηση ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

-Να τοποθετήσει ξύλινο βάθρο δίπλα από το σημείο αφετηρίας της συσκευής για τη διευκόλυνση της μετάβασης των χρηστών στο κάθισμα της συσκευής.

– Να τοποθετήσει ξύλινο διάδρομο για την πρόσβαση από το πεζοδρόμιο ή το δρόμο μέχρι τη συσκευή για την εξυπηρέτηση ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

-Να τοποθετήσει ντουζιέρα ενσωματωμένη στη συσκευή για την εξυπηρέτηση ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

-Να διαθέσει δωρεάν χειριστήρια στους λουόμενους.

-Έπειτα από το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου να αποκαταστήσει τον εξοπλισμό και να αφήσει την παραλία στην πρότερη κατάσταση.

Η εταιρεία θα έχει ακόμη ευθύνη για την επιδιόρθωση βλάβης της συσκευής εξυπηρέτησης ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες σε λιγότερο από 48 ώρες. Το εξειδικευμένο προσωπικό της και των συνεργατών της θα μεριμνά για την αποκατάσταση βλάβης σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών από τη στιγμή που εντοπίζεται ζημιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου