ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ζευγάρι στη Σκιάθο έδειρε αστυνομικό, επειδή πήγε για έλεγχο…

ζευγάρι-στη-σκιάθο-έδειρε-αστυνομικό-895246

Απίστευτο επεισόδιο στη Σκιάθο εν μέσω καραντίνας. Ζευγάρι αλλοδαπών ηλικίας 35 ετών επιτέθηκε σε αστυνομικό, επειδή πήγε να ελέγξει τις παράνομες οικοδομικές εργασίες, που έκανε σε συγκρότημα με βίλες. Απειλούσε τον αστυνομικό ότι η εταιρεία ανήκει σε εφοπλιστή, πως θα απομακρυνθεί από την Υπηρεσία του και τον χτυπούσε με χέρια και πόδια!

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 2 Μαΐου 2020, σε παραλία της Σκιάθου, όταν ο αστυνομικός πήγε για έλεγχο εργασιών που γίνονταν στον αιγιαλό μπροστά από συγκρότημα.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά αναβλήθηκε, μετά από αίτημα των κατηγορούμενων και προσδιορίστηκε για τις 30 Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακός χαμός ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός ζήτησε από το ζευγάρι να τον ακολουθήσει στο Τμήμα. Εκτόξευε απειλές, ενώ ο άνδρας έπιασε τον αστυνομικό από το σακάκι και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα λόγω του κατηφορικού εδάφους να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ελαφρά.

Το επεισόδιο όμω δεν σταμάτησε εκεί. Το ζευγάρι συνέχισε να τον χτυπά πεσμένο στο έδαφος με χέρια – πόδια.

Ο αστυνομικός κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου με ελαφρά τραύματα στο χέρι, τον αυχένα, τον θώρακα και την κλείδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία έχει αποποιηθεί κάθε ευθύνης για το επεισόδιο.

Στη δικογραφία της υπόθεσης περιλαμβάνεται υπόμνημά της, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να μην έχει δώσει εντολή για κατασκευή κτισμάτων στον αιγιαλό.

Το ζευγάρι αλλοδαπών κατηγορείται για αντίσταση, εξύβριση, απειλή, πρόκληση όλως ελαφράς σωματικής βλάβης από κοινού και για αυθαίρετη κατασκευή.

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι ακόμη ένας υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για πολεοδομική παράβαση.

Μετά το επεισόδιο, φέρεται να έριξε σκυρόδεμα σε τοιχίο περίφραξης, χωρίς άδεια από τον Δήμο Σκιάθου. Εναντίον του έχει σχηματιστεί κατηγορία για αυθαίρετη κατασκευή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου