Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός στη Σκιάθο ενόψει κακοκαιρίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-21, 19:14:16
Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός στη Σκιάθο ενόψει κακοκαιρίας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Σκιάθου, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό και όσο και σε οχήματα  εν όψει της επικείμενης κακοκαιρίας με την ονομασία «Ελπίδα», που αναμένεται να πλήξει  τη χώρα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υδροφόρες και τα μηχανήματα έργου του Δήμου ενώ σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή είναι η Υπηρεσία Καθαριότητας  και η Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Δήμος είναι σε στενή επικοινωνία και συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Β.Σποράδων ΠΕ Θεσσαλίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, και τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Μαγνησίας & Β.Σποράδων ΠΕ Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Φλαμπούρη, για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Δήμου σε περίπτωση ανάγκης.

Κατόπιν στενής συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ και τον Διευθυντή της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ, Πασχάλη Παρασχούδη, από αύριο Σάββατο ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΔΔΗΕ στο νησί και αποστέλλεται μία γεννήτρια που μπορεί να σηκώσει αυξημένο ηλεκτρικό φορτίο.

Επίσης, ο Δήμος  βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα, τη Λιμενική Αρχή, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τη Βάση Ετοιμότητας και με όλους τους επιχειρησιακούς φορείς προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=