Δεν θα κοπεί το ρεύμα σε οφειλέτες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-28, 12:58:09
Δεν θα κοπεί το ρεύμα σε οφειλέτες

Μετά από παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Σκοπέλου

Αποτράπηκε η διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά της Σκοπέλου, μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο νησί, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί κάτοικοι του νησιού. Συγκεκριμένα, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου μέσα στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της ενάντια στην κυβέρνηση και στα αντιλαϊκά της μέτρα, πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση και αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ Σκοπέλου την Παρασκευή 23 και την Δευτέρα 26 Μαρτίου.

Μετά τις δύο προαναφερθείσες κινητοποιήσεις επιτεύχθηκε «η επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριό στη Σκόπελο και αποτράπηκε παράλληλα η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις, που λόγω της κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν» όπως υπογραμμίζουν τα μέλη της επιτροπής αγώνα. Επιπροσθέτως, το μεσημέρι της Δευτέρας, δόθηκε προφορική διαβεβαίωση από τα κεντρικά της ΔΕΗ, ότι δεν θα προβεί σε καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι το Πάσχα.

Οι συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την έκβαση των προσπαθειών τους, που είχαν ως βασικό αίτημα «να μην μείνει κανένα σπίτι και καμία μικρή επιχείρηση χωρίς ρεύμα και νερό στην Σκόπελο». Υπάρχουν πολλές μικρές επιχειρήσεις, καφετέριες, εστιατόρια, καθώς και αρκετά νοικοκυριά, που αδυνατούν να καλύψουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ καθώς ο οικογενειακός προγραμματισμός έχει διαταραχθεί συνεπεία της κρίσης και ως εκ τούτου είναι σημαντική η πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=