ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μετατάξεις υπαλλήλων στο Δήμο Σκοπέλου

μετατάξεις-υπαλλήλων-στο-δήμο-σκοπέλ-335060

Μέχρι και τις 31 Μαΐου κατατίθενται τα δικαιολογητικά

Ο Δήμος Σκοπέλου προτίθεται να προβεί στην 21 οργανικών θέσεων προσωπικού με μετάταξη τακτικών υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και ΝΠΔΔ. Για τον λόγο αυτόν καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Σκοπέλου, Ταχ. Δ/νση: Δήμος Σκοπέλου, Ν. Σκόπελος, 37003.

Οι θέσεις τις οποίες προτίθεται ο Δήμος να καλύψει με μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση, είναι οι παρακάτω: -ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ 1,

-ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 1,

-ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2,

-ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1,

-ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1,

-ΠΕ ή ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 1,

-ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1,

-ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2,

-ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1,

-ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1,

-ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 2,

-ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ) 2,

-ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (πχ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ) 1,

-YE ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 3,

-YE ΕΡΓΑΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ (ΤΑΦΗΣ – ΕΚΤΑΦΗΣ) 1.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της θέσης στην οποία μετατάσσονται. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, Υπουργείων ή άλλων Δημόσιων Υπηρεσιών ή ΝΠΔΔ, οι οποίοι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. μετάταξη σε παραμεθόριο περιοχή με υποχρεωτική παραμονή κ.τ.λ.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Σκοπέλου από την 1η Απριλίου έως και 31 Μαΐου 2012 τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Σκοπέλου, στο τηλέφωνο: 2424350131, αρμόδια υπάλληλος κ. Βασιλική Γκίκα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου