ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προτεραιότητα στον άνθρωπο

προτεραιότητα-στον-άνθρωπο-357677

Συναντήσεις με τους επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Σκιάθου και του Κέντρου Κοινότητας Σκοπέλου πραγματοποίησαν πρόσφατα οι επαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου, με μονάδες των ΟΤΑ.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, η ομάδα του προγράμματος διασύνδεσης συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Ρηγίνα Σκλάβου Ρηγίνα. Συζητήθηκαν οι στόχοι και οι υπηρεσίες του προγράμματος διασύνδεσης και οι επαγγελματίες δεσμεύτηκαν για μελλοντική συνεργασία.

Την ίδια μέρα, στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Σκιάθου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και διασύνδεση με την κοινωνική λειτουργό της δομής, Μαρία Περίσση. Οι επαγγελματίες υγείας του προγράμματος διασύνδεσης ανέλυσαν την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των δομών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού και δημιουργήθηκε πλάνο δράσεων και συνεργασίας.

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους δωρεάν και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον άξονα προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου