ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προβλήματα στη Γλώσσα

προβλήματα-στη-γλώσσα-367685

Πληγές άνοιξε στην αγροτική οδοποιία στη Γλώσσα η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, με τον Δήμο Σκοπέλου να καταγράφει τις ζημιές και τα «ορύγματα» που δυσχεραίνουν την προσβασιμότητα των κατοίκων.

Δυνατό το πέρασμα της «Αθηνάς» από τη Γλώσσα, με τον δημοτικό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα πολιτικής προστασίας Αγγελο Ξηντάρη να υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση, που προκάλεσε κατολισθήσεις στα πρανή των δρόμων, ρέματα δημιούργησαν χαντάκια και πολλοί αγροτικοί δρόμοι που εξυπηρετούν βίλες, αγροτικές μονάδες ή βιοτεχνίες έχουν υποστεί ζημιές.

Τα φαινόμενα ήταν πιο ήπια στη Σκόπελο και όπως ανέφερε ο κ. Ξηντάρης «θα χρειαστούν παρεμβάσεις στην περιοχή της Γλώσσας και για αυτό τον λόγο θα αποστείλουμε έγγραφο στην Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας χρηματοδότηση».

Μικροπροβλήματα προκλήθηκαν στη Σκιάθο από το πέρασμα της «Αθηνάς» και όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αντιδήμαρχος Σκιάθου Γιάννης Γιαννίτσης, σημειώθηκαν κατολισθήσεις μικρής κλίμακας σε πρανή κατά μήκος του επαρχιακού δρόμου Σκιάθου – Κουκουναριών, τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

«Στην αγροτική οδοποιία δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Είχαμε καθαρίσει έγκαιρα τα ρέματα με την Περιφέρεια και τα προβλήματα έχουν επιλυθεί» επεσήμανε ο κ. Γιαννίτσης.

Αισθητή έκανε την παρουσία της η «Αθηνά» και στην Αλόννησο, χωρίς, ευτυχώς, να σημειωθούν προβλήματα ή ζημιές. Δυνατή νεροποντή, που συνοδευόταν από κεραυνούς και αστραπές σημειώθηκε στην Αλόννησο, σηματοδοτώντας το πέρασμα της «Αθηνάς» από το νησί, με τον δήμαρχο Πέτρο Βαφίνη να υπογραμμίζει ότι «ευτυχώς, δεν προκλήθηκαν ζημιές».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου