ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διαδικτυακός έρανος από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βορείων Σποράδων

διαδικτυακός-έρανος-από-την-ελληνική-437411

Διαδικτυακό έρανο διεξάγει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βορείων Σποράδων με στόχο την αγορά πυροσβεστικού εξοπλισμού.

Σε ανάρτηση της ομάδας αναφέρεται ότι μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι με αρκετές πυρκαγιές με ανεπανόρθωτες ζημιές στο φυσικό περιβάλλον αλλά και στις περιουσίες συνανθρώπων μας, η Ομάδα ζητά τη βοήθεια όλων, για να είναι ακόμα καλύτερα εξοπλισμένοι την επόμενη χρονιά και να εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κοινωνικό σύνολο.

«Με αυτήν την αφορμή και προκειμένου να ακολουθηθούν διαφανείς διαδικασίες, αποφασίσαμε την διενέργεια διαδικτυακού εράνου συλλογής χρημάτων, έτσι ώστε να δοθεί βήμα βοηθείας σε όποιον επιθυμεί, για να καλυφθούν οι δαπάνες των αναγκών της Ομάδας μας για πυροσβεστικό εξοπλισμό αλλά και να προβούμε στην αγορά ενός Οχήματος μικρού μεγέθους ευέλικτου με πυροσβεστικές δυνατότητες», τονίζει η ΕΟΔ.

Η ομάδα παραθέτει τις ανάγκες εξοπλισμού και υλικών τα οποία προτίθεται να προμηθευτεί και υπολογίζει με προϋπολογισμό 15.000 ευρώ. Για την κάθε μια οικονομική ενίσχυση ξεχωριστά η Ομάδα θα εκδίδει το αντίστοιχο παραστατικό ενίσχυσης σωματείου. Εταιρείες που θέλουν να συνεισφέρουν, μπορούν να προμηθευτούν οι ίδιες στο όνομα τους τον εξοπλισμό και να τον παραχωρήσουν στην ΕΟΔ Βορείων Σποράδων.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 698 259 3516.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου