ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τέσσερις συλλήψεις στη Σκιάθο μετά από καταγγελία για ομαδικό βιασμό τουρίστριας

τέσσερις-συλλήψεις-στη-σκιάθο-μετά-απ-495532

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό 21χρονης στη Σκιάθο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Κυριακή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τον βιασμό 21χρονης Αυστριακής προχθές στη Σκιάθο. Κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή μεθαύριο Τετάρτη.

Οπως προκύπτει από την πορεία των αστυνομικών ερευνών και βάσει των όσων καταγγέλλει η 21χρονη υπήκοος Αυστρίας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στη Χώρα της Σκιάθου, όπου γνωρίστηκε με 27χρονο ημεδαπό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η παθούσα, μετέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο νησί, όπου συνευρέθηκαν ερωτικά με τον 27χρονο. Ωστόσο, στον χώρο εμφανίστηκαν ξαφνικά τρία άτομα, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών αντίστοιχα, έβγαλαν τα ρούχα τους και ανάγκασαν την 21χρονη Αυστριακή σε συνουσία, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η κοπέλα το επόμενο πρωί κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και αμέσως άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων φερόμενων ως βιαστών. Με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, που βρίσκονταν στο νησί για άλλη υπόθεση, αστυνομικοί του Τμήματος Σκιάθου εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις φερόμενους ως δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι όλοι τους Αθηναίοι και βρίσκονταν στο νησί για καλοκαιρινές διακοπές.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες αρνούνται την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζουν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την 21χρονη Αυστριακή με τη συγκατάθεσή της, με το περιστατικό να συγκλονίζει το νησί της Σκιάθου.

Στο μεταξύ, οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και την Κυριακή με το πλοίο της γραμμής μεταφέρθηκαν συνοδεία αστυνομικών στον Βόλο, προκειμένου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, καθώς κατηγορούνται για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.

Τέλος, η 21χρονη υπήκοος Αυστρίας πρόκειται τη Δευτέρα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να προκύψει αν στοιχειοθετείται η κατηγορία του βιασμού ή όχι. Οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή την Τετάρτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου