Συναντήσεις επαγγελματιών υγείας για διασύνδεση στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-30, 08:55:51
Συναντήσεις επαγγελματιών υγείας για διασύνδεση στη Σκιάθο

Ενημέρωση για το νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ

Συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας Σκιάθου είχαν οι επαγγελματίες υγείας του νέου Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Την Τρίτη 27 Ιουλίου, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης συναντήθηκε με την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Σκιάθου Αριστέα Σεβλιανού και συζητήθηκαν τους στόχους και τις υπηρεσίες του προγράμματος διασύνδεσης και οι επαγγελματίες δεσμεύτηκαν για μελλοντική συνεργασία.

Προχθές Τετάρτη 28 Ιουλίου, στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Κοινότητας Σκιάθου πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών του νησιού. Σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του Κέντρου Κοινότητας, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν από νευρολόγο, ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό για θέματα που αφορούν την άνοια.

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους δωρεάν και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 - 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος - 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=