Δύο προσλήψεις ΔΕ οδηγών λεωφορείου στην Αλόννησο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-28, 09:15:37
Δύο προσλήψεις ΔΕ οδηγών λεωφορείου στην Αλόννησο

Με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών

Στην κάλυψη δύο θέσεων ειδικότητας ΔΕ οδηγού λεωφορείου κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλοννήσου.

Οι δύο προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μεταξύ άλλων δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ειδικοτήτων τεχνικού αυτοκινήτων οχημάτων ή εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων ή β’ κύκλου σπουδών ΤΕΕ ειδικότητας μηχανών και συστημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Δ’ κατηγορίας, πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, η οποία να είναι σε ισχύ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά
(dimosalo@0578.syzefxis.gov.gr), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Αλοννήσου, Αλόννησος Μαγνησίας, Τ.Κ.37005, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών - Προσωπικού, υπόψη Νικ. Αναγνώστου (τηλ. επικοινωνίας: 24243-50202).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά, τους τίτλους σπουδών και την προθεσμία υποβολής αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη δημοτική αρχή Αλοννήσου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=