ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εντυπωσιάζει η Σκόπελος

εντυπωσιάζει-η-σκόπελος-523933

Διάσημοι instagramers επισκέφτηκαν τη Σκόπελο και μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της

Εντυπωσιασμένοι με τη Σκόπελο δήλωσαν οι βραβευμένοι instagramers Marta Ostoja Kiedrzynska και Mateusz Tabin που επισκέφτηκαν πρόσφατα το μαγευτικό νησί των β. Σποράδων, μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου.

Οι ταλαντούχοι και βραβευμένοι με Influencer Awards Monaco, bloggers και instagramers, επιμελούνται το δημοφιλές blog και τα social media με τίτλο «Where Life is Great!». Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές του προορισμού όπως το φυσικό κάλλος, τα παραδοσιακά χωριά, τη γαστρονομία και τις δραστηριότητες με έμφαση στην πεζοπορία και τον καταδυτικό τουρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διακεκριμένοι instagramers που χαίρουν μεγάλης αποδοχής από χιλιάδες Βρετανούς, Αμερικανούς και Ευρωπαίους φίλους του ταξιδιού, κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας όπως οι Τουριστικοί Οργανισμοί της Ινδίας, της Ολλανδίας και της Τενερίφης. Το blog καθώς και τα social media τους, με «αιχμή του δόρατος» το instagram συγκεντρώνουν πάνω από 125.000 αφοσιωμένους ακολούθους με υψηλά ποσοστά διάδρασης και engagement.

Μάλιστα το ζευγάρι των δημοφιλών influencers αγάπησε τόσο το νησί του Mamma Mia που αποφάσισε να αλλάξει τα πλάνα του και να παραμείνει ορισμένες ημέρες παραπάνω, προκειμένου να συλλέξει περισσότερο υλικό για την προβολή της Σκοπέλου.

«Επενδύουμε στην εικόνα και τα social media που αποτελούν το αύριο της σύγχρονης επικοινωνίας και προβολής. Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε με νέες πρωτοποριακές στοχευμένες δράσεις στο επόμενο διάστημα», δήλωσε αναφορικά με τις ενέργειες προβολής του Δήμου Σκοπέλου, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Ιωάννα Ευσταθίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου